Uplatňovanie výdavkov percentom z príjmov (paušálne výdavky) - Fekete, Imrich
Základné pravidlá pre uplatňovanie výdavkov, podľa ustanovenia daňového zákona, ktorý vychádza zo zásady, že základom dane z príjmov fyzických osôb, je suma o ktorú príjmy presahujú výdavky preukázateľne vynaložené na ich dosiahnutie. Druhy výdavkov. Výdavky pri rôznych druhoch príjmov. Uplatnenie výdavkov paušálnou sumou. Výhody uplatnenia paušálnych výdavkov.