Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 1. júla 1994 č. 193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti...
Úplné znenie zákona NR SR č. 193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti v znení neskorších zákonov a zákona č. .../1998 Z.z. Zákon nadobudol účinnosť 1. júla 1998.