Úverovanie poľnohospodárstva prísľubom zákon o skladiskovom a tovarovom záložnom liste - Chrastinová, Zuzana
Skladiskový a tovarový záložný list - nová forma úverového cenného papiera na speňažovanie rastlinnej produkcie, od ktorej sa očakáva sprístupnenie finančných prostriedkov. Štátny podporný fond pôdohospodárstva a potravinárstva (ŠPFPP) a jeho úlohy vo financovaní rozvojových programov. Výdavky ŠPFPP v roku 1997. Poľnohospodárske zmenky. Dohody medzi MP SR a komerčnými bankami za účelom sprístupnenia financií.