Ako čeliť nekonečným intrigám ohováraniu sa dá ľahšie predísť, ako ho neskôr "liečiť"... - Lenická, Mária
Spôsoby zabránenia šíreniu nepravdivých informácií podľa psychológa Wolfganga Krügera - odzbrojenie, identifikovanie a hľadanie spojencov. Rady ako predchádzať intrigovaniu na pracovisku.