Správanie sa audítora - Klimo, Jaroslav
Audítorstvo - činnosť vykonávaná vo verejnom záujme musí byť podporená etickými normami. Vlastnosti požadované od audítora na základe audítorských štandardov. Vzťah objednávateľa k auditu. Vzťah k zástupcom klienta overovanej účtovnej jednotky. Vzťahy audítorov.