Čo je leasing? - Zubaľová, Alena, 1959-
Podstata a vývoj leasingu. Základné pojmy v leasingovom vzťahu. Druhy leasingu. Operatívny leasing, finančný leasing, spätný leasing. Výhody a nevýhody leasingu. Ponuka leasingových služieb.