Sociální dialog v právu Evropského společenství - Fuchs, Miroslav
Európsky sociálny dialóg ako nástroj tvorby práva ES. Jednotný európsky akt. Charta Spoločenstva základných sociálnych práv. Protokol a Dohoda o sociálnej politike. Amsterdamská zmluva. Európske podnikové rady. Výhľad sociálneho dialógu v EÚ. České pracovno-právne predpisy a EÚ.