Kapesní atlas obchodníka: Kazachstán - Čubok, Stanislav
Základné demografické údaje Kazachstanu. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Kazachstanu.