Teritoriální informace: Subsaharská Afrika, Rusko, Švýcarsko, Japonsko
Zahraničnoobchodný styk ČR so Subsaharskou Afrikou. Program hospodárskej pomoci Subsaharskej Afrike. Investičná stratégia ruského Petrohradu. Charakteristika švajčiarskeho trhu. Švajčiarska organizácia na podporu obchodu OSEC. Prezentácia stavebných materiálov na stálych výstavách v Japonsku prostredníctvom japonskej organizácie zahraničného obchodu (JETRO).