Identifikácia komunálnych obligácií podľa účelu ich použitia - Horvátová, Eva, 1958-
Dvojaká charakteristika kategórie komunálnych obligácií. Komunálne obligácie podľa zákona o dlhopisoch (č. 530/1990 Zb.). Komunálne obligácie podľa zákona o bankách pre potreby hypotekárneho financovania (novelizovaný zákon o bankách č. 58/1996 Z.z.).