Informácia o postavení a pôsobnosti združení podnikateľov, podnikateľských zväzov a komôr a o členstve v nich - Kováč, Pavol
Združenia podnikateľov a podnikateľské zväzy. Živnostenské spoločenstvá a komory - postavenie a ich pôsobnosť. Postavenie a pôsobnosť združení podnikateľov a zväzov v Českej republike. Pôsobnosť živnostenských spoločenstiev a komôr v SRN. Slovenská živnostenská komora. Zoznam registrovaných vybraných združení podnikateľov a podnikateľských zväzov v SR.