Ekonomický růst v procesu transformace České republiky (s ohledem na mezinárodní aspekty) - Holub, Alois
Vývoj hrubého domáceho produktu v Českej republike. Trendy rastu hrubého domáceho produktu v krajinách CEFTY a menej rozvinutých ekonomikách EÚ. Špecifiká pohybu hrubého domáceho produktu na obyvateľa - marginálno pomalší pokles a marginálno rýchlejší vzostup v Českej republike a v Maďarsku. Spomalenie ekonomického rastu v Českej republike a v niektorých transformujúcich sa ekonomikách na pozadí akcelerácie svetovej ekonomiky.