Sociální transféry v období transformace a jejich účinky - Sirovátka, Tomáš
Ciele a priority reforiem sociálnych systémov v Českej republike. Systém sociálneho zabezpečenia a redistribúcia v období 1990-1996. Reštrikcia a cielenosť systému. Náklady na sociálny systém. Účinky redistribúcie. Účinky transformácie sociálneho systému.