Problémy trhu práce v Evropské unii a České republice - Leitmanová, Ivana
Súčasná situácia v zamestnanosti v EÚ. Prístupy k riešeniu problémov trhu práce v EÚ. Zmena efektívnosti trhu práce. Mobilita pracovných síl. Situácia na trhu práce v Českej republike a jej riešenie v kontexte s EÚ.