Česká republika - náš najbližší obchodný partner - Brzica, Daneš
Štatistika zahraničného obchodu ČR za obdobie 1993-1997. Štruktúra zahraničného obchodu medzi ČR a SR v roku 1997. Významné podniky, legislatíva a bankový systém v ČR. Zahraničný kapitál a investori. Hospodárska a obchodná politika. Súčasný vývoj v ekonomike a prognózy vývoja v českej ekonomike pre rok 1998.