Slovensko v 21. storočí - Ďurianová, Alica
Vízia autorov Jána Bunčáka, Ladislava Klinku a Rastislava Tótha Slovensko na začiatku 21. storočia. Základné varianty použitia nástrojov hospodárskej politiky. Analýza rozvoja jednotlivých segmentov slovenskej ekonomiky. Ekonomická úroveň regiónov SR podľa objemu vytvorenej pridanej hodnoty. Štruktúra obyvateľstva. Štruktúra pracujúceho obyvateľstva podľa vzdelania.