Mimovládne organizácie sa angažujú v politickom, nie straníckom živote - Reiselová, Eva
Z obsahu: Na Ceste pre Slovensko chcú jej aktéri za 15 dní prejsť vyše tisíc obcí a stretnúť sa s polmiliónom občanov. Deväť z desiatich mladých ľudí je presvedčených, že sa treba zúčastniť na voľbách. Záujemcovia o možné členstvo vo volebných komisiách absolvujú tréningy, zdravotne postihnutí ponúkajú odborné semináre.