Ročný objem ropy prepravovanej Transpetrolom sa stabilizoval na 11 mil. ton - Hirman, Karel
Stručná história firmy Transpetrol, a.s. Bratislava. Slovenskú ropovodnú sieť tvoria ropovody Družba a Adria. Investície do obnovy celého slovenského úseku ropovodu. Celý zisk Transpetrol investuje. Diverzifikácia prepravy a dodávok ropy. Vybrané hospodárske ukazovatele Transpetrolu - tržby, hospodársky výsledok, aktíva, priemerný počet pracovníkov, objem prepravenej ropy.