Postoje podnikovej praxe a odbornej verejnosti v Slovenskej republike k marketingu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Ciele výskumného projektu Analýza úrovne uplatňovania marketingu na Slovensku. Dotazníkový prieskum orientovaný na posúdenie znalostí a stupňa implementácie marketingu v súbore 74 podnikov. Formalizácia a inštitucionalizácia marketingu. Vývoj jednotlivých marketingových nástrojov v slovenských podnikoch. Uplatňovanie marketingu a jeho odlišný vývoj v jednotlivých typoch podnikov.