Životaschopnosť modernej korporácie - Trnovec, Jozef
Realizácia zásadných zmien v riadení korporácie I.D.C. Holding. Postup, ktorý uplatnila korporácia, aby si udržala pozíciu úspešného podniku. Analýza odvetvia cukroviniek a trvanlivého pečiva. Marketingové inovácie, zmeny v nadväzujúcich odvetviach a zmena spoločenských priorít a životného štýlu ako hlavné hybné sily. Charakteristika 5 konkurenčných síl určujúcich intenzitu odvetvovej konkurencie. Externá a interná analýza I.D.C. Konkurenčná schopnosť. Analýza zraniteľnosti.