Tradeimpex Detvan, to sú potraviny zdravej výživy - Hinková-Dibarborová, Andrea
História a súčasné podnikateľské aktivity spoločnosti Tradeimpex, spol. s r.o. Sortiment, obchodná politika, podiely na trhu, marketingová stratégia a perspektívy Tradeimpexu.