Výkonnosť a konkurencieschopnosť súčasné trendy ekonomického rozvoja Slovenskej republiky - Bacová, Viera
Odvrátená strana vysokého rastu hrubého domáceho produktu Slovenska. Rozvojová stratégia a výkonnosť ekonomiky SR. Nevyužité možnosti slovenskej ekonomiky. Dôležitosť nových poznatkov vedecko-technického rozvoja na dosiahnutie ekonomického úspechu.