Odmenou pre najlepších zamestnancov SES Tlmače sú dovolenky v zahraničí - Reiselová, Eva
Z obsahu: Do rozvoja ľudských zdrojov investovali vlani SES Tlmače 7,5 milióna korún, v prvom polroku tohto roka už viac ako päť miliónov korún. Pôžičky na byty v SES dosahujú stotisíc korún.