Časové limity premlčania výberu daní - Burák, Emil
Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov. Otázka zániku práva vyrubiť daň a premlčania práva vybrať daň. Nezrelosť kontrolného systému. Vyrubenie dane a jej doplatku. Deň vyrubenia dane. Zánik práva vyrubiť daň. Premlčanie práva vybrať a vymáhať nedoplatok.