Budúci spolumajiteľ nechce meniť stratégiu rozvoja ZSNP - Hrúz, Juraj
Privatizácia ZSNP, a.s. Žiar nad Hronom spoločnosťou ŽHK, a.s. Žiar nad Hronom, ktorá získala 74 perc. akcií ZSNP. Nejasnosti okolo privatizácie a firmy ŽHK. Účasť zamestnancov na privatizácii. Nejasnosti okolo veľkosti podielov jednotlivých akcionárov. Komplikácie v súvislosti s prevzatím záruk.