Pohľad na hospodárstvo krajín EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj HDP, súkromnej spotreby, inflácie a niektorých ďalších ekonomických ukazovateľov vo Francúzsku, Taliansku, Veľkej Británii a ostatných krajinách EÚ v minulých rokoch a aktuálne prognózy tohto vývoja na roky 1998 a 1999. (Pokračovanie článku Súčasný pohľad na hospodárstvo krajín EÚ z HN č. 146).