Koridory prosperity - Pinter, Gejza
Realizácia projektov dopravnej infraštruktúry. Špecifickosť koridoru rieky Dunaj. Možnosti zvýšenia splavnosti rieky Dunaj. Medzinárodné peňažné inštitúcie, programy PHARE a TACIS ako hlavní investori do dopravnej infraštruktúry.