Vybrané problémy z oblasti zdaňovania príjmov právnických osôb osobitnou sadzbou dane - Pohlod, Ján
Osobitná sadzba dane vyberaná zrážkou platiteľom. Osobitná sadzba dane v súvislosti s výnosmi plynúcimi z cenných papierov. Zdaňovanie úrokov a iných výnosov z vkladov plynúcich právnickým osobám. Praktické príklady.