Konsolidovaná účtovná závierka ako zdroj informácií o finančnej situácii holdingu - Šnircová, Jana, 1971-
Konsolidácia v účtovníctve ako ústredný pojem problematiky skupiny podnikov. Konsolidované účtovné výkazy tvoriace konsolidovanú účtovnú závierku (KÚZ) skupiny podnikov. Slovenská právna úprava konsolidácie. Účtovné povinnosti materskej spoločnosti holdingu. Súčasti konsolidovanej účtovnej závierky v SR. Metódy konsolidácie. Účel zostavenia KÚZ. Štruktúra a obsah výkazov KÚZ. Štyri položky vyjadrujúce špecifiká konsolidácie.