Finančná analýza v podmienkach holdingu - Šnircová, Jana, 1971-
Špecifiká finančnej analýzy v podmienkach holdingu. Vymedzenie niekoľkých cieľov pre finančnú analýzu holdingu. Význam spoznania podmienok existencie a fungovania holdingu pred samotnou finančnou analýzou. Informačné zabezpečenie finančnej analýzy holdingu. Postup a metódy finančnej analýzy. Charakteristika ukazovateľov - likvidity, aktivity, finančnej štruktúry, rentability. Možnosti objektivizácie výsledkov finančnej analýzy. Vstupné informácie pre finančnú analýzu.