Od teorie růstu k politické ekonomii růstu příčiny a důsledky moderních empirických studií o růstu - Čihák, Martin
Vymedzenie postavenia teórie endogénneho rastu voči starším teóriám rastu (Harrodov-Domarov model rastu, postkeynesiánske modely, učebnicový neoklasický model, teória endogénneho rastu). Zhrnutie empirických štúdií iniciovaných teóriou endogénneho rastu. Nová politická ekonómia a jej možná integrácia s teóriou endogénneho rastu.