Endogenní růstové modely - Kejak, Michal
Vysvetlenie základných princípov endogénnych rastových modelov: Solowov model, jednosektorové konvexné modely rastu, modely s učením prácou, model s vládnym sektorom, dvojsektorové modely rastu, Romerov model s endogénnym technologickým pokrokom, jednoduchý model ovplyvňovania rastu obchodom, finančné trhy a rast, fiškálna politika a rast.