Termínové korunové obchody - empirická studie - Hlušek, Martin
Teoretický základ termínových cien a ich súvislostí s úrokovými mierami. Ekonometrický model pre termínové kurzy. Zhodnotenie dosiahnutých výsledkov metódou najmenších štvorcov. Závery na základe výsledkov.