Vývoj světové zemědělské produkce a produkce potravin - Jeníček, Vladimír
Postupný pokles poľnohospodárskej výroby vo svete. Vývoj produkcie potravín na osobu. Vývoj obchodu vo svete. Odhad trendov budúceho vývoja poľnohospodárskej produkcie.