Atypické zmluvy v pracovnom práve - Barancová, Helena
Problém atypických zmlúv v aplikačnej praxi v súvislosti s uzatváraním manažérskych zmlúv a ďalších v Zákonníku práce nezakotvených zmluvných prostriedkov zabezpečenia práv a povinnosti z pracovnoprávnych vzťahov, najmä zmluvných pokút a kaucií v pracovnom práve. Výklad ustanovení Zákonníka práce a Občianskeho zákonníka týkajúcich sa tejto problematiky.