Hospodárska rovnováha a problémy podnikovej sféry - Okáli, Ivan
Vplyv transformácie na makroekonomické veličiny používané na zisťovanie trhovej (vonkajšej i vnútornej) rovnováhy. Vývoj vybraných charakteristík hospodárskej rovnováhy v transformujúcich sa krajinách stredoeurópskeho regiónu. Analýza a riešenie nerovnováhy v podnikovej sfére. Stav (ne)rovnováhy v podnikovej sfére. Súvislosti medzi (ne)rovnováhou na mikro- a makroúrovni.