V Bratislave spustili výrobu energie v paroplynovom cykle - Začková, Katarína
Dobudovanie a spustenie do prevádzky paroplynového cyklu (PPC) v Bratislave. História vzniku PPC. Problémy pri výstavbe. Vysoká účinnosť PPC. Ekológia a PPC. Perspektíva rozvoja PPC.