Výsledky rozpočtovej a menovej politiky SR v roku 1997 - Baránik, Michal
Rozpočtová politika SR v roku 1997. Príjmy štátneho rozpočtu. Výdavky štátneho rozpočtu. Vývoj hrubého domáceho produktu, úrokových mier. Nástroje podporujúce zahraničnoobchodné aktivity. Zabezpečenie sociálnej politiky.