Systém národných účtov ako základ makroekonomickej analýzy - Husár, Jaroslav
Systém národných účtov ako spôsob kvantifikácie makroekonomických veličín. Výpočet hrubého domáceho produktu. Ekonomické účty podniku v systéme NIPA. Zabezpečenie súladu účtovníctva podnikov a národných účtov.