Znalosti jsou cenný statek - Špindler, Karel
Nevyjasnenosť pojmu know-how a neurčitá právna úprava ako problém pri hodnotení povahy vedomostí, ktorými disponuje patentový zástupca. Prierez definícií know-how. Problematika využitia vedomosti patentových zástupcov v pracovnom styku. Perspektívy, obsah a zameranie know-how v Českej republike.