Vzdělávání pracovníků státní správy v evropských záležitostech - Havrlíková, Pavla
Príprava štátnej administratívy pre vstup do Európskej únie. Príprava štátnej správy v Rakúsku, zdroj inšpirácie pre Českú republiku. Vzdelávanie štátnej správy v európskych záležitostiach v Českej republike. Program PHARE a vzdelávanie. Vzájomná bilaterálna pomoc.