Manažérska zmluva - Profant, Milan
Základné vymedzenie pojmu manažér. Kategórie manažérov. K pojmu manažérska zmluva. Podstatné náležitosti manažérskej zmluvy. Vymedzenie právomoci a zodpovednosti manažéra.