Podnikanie vo firme holdingového typu - Janek, Miroslav
Recenzia na knižnú monografiu, Kassay Štefan: Marketingová stratégia firmy holdingového typu s podtitulom Tendencie korporačného rozvoja. Vymedzenie pojmu firma holdingového typu. Problematika modernej korporácie. Vplyv spoločenského prostredia na firmu. Korporačné a holdingové štruktúry.