Daň z príjmov právnických osôb po novele zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov, vykonanou zákonom č. 173/1998 Z.z. - Pohlod, Ján
Dňom 19. mája 1998 bola schválená novela zákona o daniach z príjmov, nadobúdajúca účinnosť k 1. júlu 1998. Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov týkajúcich sa zdanenia príjmov právnických osôb vykonaných zákonom č. 173/1998 Z.z.