Instituce Evropské unie - Had, Miloslav
Hlavné inštitúcie Európskej únie, ich charakteristika a právomoci. Európska rada, Európsky parlament, Rada Komisie, Súdny dvor a Účtovný dvor. Poradné orgány: Hospodársky a sociálny výbor a Výbor pre regióny.