K problémom ekonomického vývoja v tranzitívnych ekonomikách - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj a prognózy transformácie, sáld obchodnej a platobnej bilancie, exportu, produkcie, meny, hrubého domáceho produktu, domáceho dopytu, nezamestnanosti a salda verejných rozpočtov v Českej republike v rokoch 1993 až 1999.