Vývoj právní úpravy společné evropské měny - Tomášek, Michal
Základy menovej spolupráce. Vytvorenie Európskeho fondu menovej spolupráce v r. 1973. Zavedenie spoločnej menovej a zúčtovacej jednotky. Menová spolupráca na právnom základe. Právne zakotvenie ECU. Právne zakotvenie euro.