V Bratislave zriadili pre podnikateľov internetové informačné pracovisko - Oujezdská, Lena
Otvorenie internetového informačného pracoviska (september 1998) v Národnej agentúre pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP). Ciele pracoviska. Vybavenie pracoviska. Aktualizácia informačných zdrojov. Poplatky za využívanie informačného pracoviska. Význam využívania internetového pracoviska pre podnikateľov.