Ekonomika sveta v dosahu krízy - Brabec, Jaroslav
Správa Medzinárodného menového fondu o vývoji svetovej ekonomiky do konca roku 1998 (globálna ekonomická recesia). Pretrvávajúca ázijská kríza. Predpokladanú dvojpercentnú úroveň celosvetového rastu HDP udrží len USA, EÚ a Čína. Japonský program na podporu krízového ázijského regiónu. Využitie niektorých ideí Bretton Woodskeho systému pevných menových kurzov v pláne Medzinárodného menového fondu.