Devízové rezervy rástli pomalšie ako zahraničný dlh - Kyjac, Pavol
Vývoj zahraničnej zadlženosti SR. Vplyv vývoja zahraničného dlhu SR na vývoj devízových rezerv. Zahraničné pasíva komerčnej sféry. Výška zahraničných záväzkov štátu.